Matematik
ANNUITET
26. august 2005 af
KK_88 (Slettet)
HJÆLP...
Sidder virkelig fast i en annuitet. Jeg skal finde renten for et lån. Personen skylder 25.000 kr og Ydelsen er 1358,58 kr i 40 kvartårlige ydelser.
25.000=1358,58*(1+r)^40-1/r
25000/1358,58=18,40
18,40=(1+r)^40-1/r
19,40=/1+r)^40/r
Hmm.. helt forkert!
Håber I vil hjælpe..!
Sidder virkelig fast i en annuitet. Jeg skal finde renten for et lån. Personen skylder 25.000 kr og Ydelsen er 1358,58 kr i 40 kvartårlige ydelser.
25.000=1358,58*(1+r)^40-1/r
25000/1358,58=18,40
18,40=(1+r)^40-1/r
19,40=/1+r)^40/r
Hmm.. helt forkert!
Håber I vil hjælpe..!
Svar #1
26. august 2005 af iB (Slettet)
Sæt lidt paranteser! (så tror jeg også du finder en fejl når du går det)
-Der sker et eller andet meget mystisk i den sidste overgang, hvor du trylller 1-tallet over på den anden side...
-Der sker et eller andet meget mystisk i den sidste overgang, hvor du trylller 1-tallet over på den anden side...
Skriv et svar til: ANNUITET
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
