Matematik

4x^2 - 28x=0

14. maj 2012 af blobbi (Slettet) - Niveau: 9. klasse

4x^2 - 28x=0 

Hvad er x ?? 

Tak på forhånd :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2012 af peter lind

sæt 4x ud froan en parentes og brug 0  reglen


Svar #2
14. maj 2012 af blobbi (Slettet)

hvad er resultatet så? kan stadigvæk ikke finde ud af det ... 


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. maj 2012 af 123434 (Slettet)

2x(2x-14)

0=x v  2x-14=0 ⇒ 2x=14

x=7 v 0

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #4
14. maj 2012 af MSN6079 (Slettet)

4x * (x-7)=0

så x kan være 0 eller 7


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. maj 2012 af 123434 (Slettet)

4# Ja.

Til 0# En måde du kan tjekke dit svar på, er at sætte ind det tal, du nu har fået ind i ligningen.


Skriv et svar til: 4x^2 - 28x=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.