Matematik

Kumuleret frekvens?

23. maj 2012 af josephinefromm (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej!
Sidder og laver en matematik aflevering, og skal lave en sumkurve og bestemme  de kumulerede frekvenser,

men er i tvivl om hvad det betyder? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2012 af peter lind

Hvis du har frekvenserne  x1 x2 x3 ...

er de kumulerede frekvenser

S1 = x1

S2 = x1+x2 = S1+x2

S3 = x1+x2+x3 = S2+x3

o.s.v


Svar #2
23. maj 2012 af josephinefromm (Slettet)

Har frekvenserne:

19%, 22%, 31%, 18%, 8%, 2%


Svar #4
23. maj 2012 af josephinefromm (Slettet)

super, tusind tak!


Skriv et svar til: Kumuleret frekvens?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.