Matematik

kuglens centrum

24. maj 2012 af kidmartion (Slettet) - Niveau: A-niveau

(x-1)^2+(y+3)^2+(z+1)^2=9
radius=3
centrum= (-1,3,1) ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. maj 2012 af WHiP (Slettet)

Kuglens ligning er givet ved: (x-a)2+(y-b)2+(z-c)2=r2

Radius er rigtig nok, men prøv lige at kig på dine centrumskoordinater og så den almindelige ligning for en kugle.


Svar #2
24. maj 2012 af kidmartion (Slettet)

(1,-3,-1) 
Tak for hjælpen


Skriv et svar til: kuglens centrum

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.