Matematik
Stamfunktion
28. august 2005 af
Peter_F (Slettet)
Hey...
Jeg er løbet ind i et mindre problem i forbindelse med bestemmelse af det bestemte integral. Mit problem er imidlertid ret "lige til".
Jeg kan ikke finde stamfunktionen til 1/(e^-4x). Skal jeg tænke på det som en sammensat sammensat funktion, injektiv funktion eller hvordan?!
På forhånd tak.
Jeg er løbet ind i et mindre problem i forbindelse med bestemmelse af det bestemte integral. Mit problem er imidlertid ret "lige til".
Jeg kan ikke finde stamfunktionen til 1/(e^-4x). Skal jeg tænke på det som en sammensat sammensat funktion, injektiv funktion eller hvordan?!
På forhånd tak.
Svar #1
28. august 2005 af 2835 (Slettet)
1/(e^-4x) = 1/(1/e^4x)= e^4x
Håber det hjælper
::2835::
www.gym-opg.webbyen.dk
Håber det hjælper
::2835::
www.gym-opg.webbyen.dk
Svar #3
28. august 2005 af 2835 (Slettet)
e^(-4x) = 1/(e^(4x))
generalt:
a^-b = 1/a^b
::2835::
www.gym-opg.webbyen.dk
generalt:
a^-b = 1/a^b
::2835::
www.gym-opg.webbyen.dk
Svar #5
24. august 2006 af Atky (Slettet)
det ligner bare regler for en alm potensfunktion det der kan det passe man integrerer den på den måde, jeg er kørt helt fast i den og tror den er faderløs altså ingen stamfunktion. Kan dette virkeligt passe!?
Skriv et svar til: Stamfunktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
