Eksamensforberedelse

Gennemsnit. Vægt?

28. maj 2012 af Jupit (Slettet)

Hej :-)

Jeg skal op i kemi her d. 25. juni. Jeg har fået årskaraktererne 10 og 12, men er kommet i tvivl omkring hvad der tæller med og hvordan og hvorledes med de forskellige vægte. Er der evt. en som kan udregne mit snit for mig, for de karakterer som jeg har fået indtilvidere, da jeg ikke kan forstå alt det der med de forskellige vægte.

Jeg har i 1.g fået:

samfundsfag:        årskarakter: 12           Eksamenskarakter: 12

Musik:                      årskarakter: 7             Eksamenskarakter: -

i 2.g :

Fysik:                 årskarakter: mdt. 7  skr.10 eksamenskarakter: -

Kemi:                årskarakter: mdt. 10  skr. 12             eksamenskarakter: ??? 

På forhånd tak!


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. maj 2012 af ThymsB (Slettet)

regler og Vægte:

C = 1 , B = 1,5 , A = 2 

Hvis faget har både en skriftlig og en mundtlig dimension deles vægten i 2 halve (Kemi mdt 0,75 og skr 0,75 - Historie  mdt. 2 fordi faget ikke er skriftligt)

Både eksamenskarakter og årskarakter er medtællende i det endelige gennemsnit. 


Svar #2
28. maj 2012 af Jupit (Slettet)

ok, så skal gange fx. 12 med 0.75 og 10 med 0.75. Mens at eksamenskarakteren skal ganges med 1,5?


Brugbart svar (1)

Svar #3
28. maj 2012 af ThymsB (Slettet)

du kan gøre det ved at downloade et excel-ark her:

http://www.kolding-gym.dk/elever/karaktergennemsnit.html


Skriv et svar til: Gennemsnit. Vægt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.