Matematik
ligninh
28. august 2005 af
casper1505 (Slettet)
denne ligning skal løses- har lidt besvær. ville dette være rigtigt?
2 x 0,71^x = 5,6
(log 0,75 x 2) / (log 5,6) = 0,23
denne ligning skal løses- har lidt besvær. ville dette være rigtigt?
2 x 0,71^x = 5,6
(log 0,75 x 2) / (log 5,6) = 0,23
Svar #1
28. august 2005 af frodo (Slettet)
du skal lige bruge * som gange. Det er lidt forvirrende at anvende x, som jeg går ud fra du gør.
men det er heller ej korrekt. isoler først eksponentialfaktoren, hvorefter du blot kananvende log, og få det korrekte resultat
men det er heller ej korrekt. isoler først eksponentialfaktoren, hvorefter du blot kananvende log, og få det korrekte resultat
Skriv et svar til: ligninh
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
