Matematik

en løsning

30. maj 2012 af student1905 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Bestem tallet c, så andengradsligningen

3x^2 - 2x + c = 0 har netop én løsning.


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. maj 2012 af mette48 (Slettet)

der er een løsning når diskriminanden er 0

d=b2-4ac =(-2)2-4*3*c sættes lig 0 og c udregnes


Brugbart svar (1)

Svar #2
30. maj 2012 af 012343210

Det vides at hvis diskreminamten er lig med 0 er der 1 rod.


Skriv et svar til: en løsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.