Matematik

Linær programering (niveaulinje)

31. maj 2012 af wassu (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg har forskriften: f(x) = 4x+5y

Jeg skal indtegne N(1000)

Vil forskriften for denne så blive: 4x+5y = 1000 --> 5y = 1000-4x --> y = 200 - 0,8x

Ps den første det svarer får en tur på stokken :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. maj 2012 af dikkelmikkel (Slettet)

Måske er der ingen svar pga. dit ps.

Men ja du har ret.


Skriv et svar til: Linær programering (niveaulinje)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.