Eksamensforberedelse

Engelsk

31. maj 2012 af taendstikmand (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej :)
jeg har forsøgt at finde flere forskellige råd omkring forberedelse til mundtlig engelsk men enten har opslaget været for gammelt eller på for lavt niveau.

Derfor vil jeg spørge om i har nogle råd til hvordan man får en nogenlunde karakter i engelsk?
Jeg er begyndt at læse teksterne i faget men hvad kan man ellers forberede?
 

Eksamen foregår jo sådan at man først skal redegøre, så analysere, så perspektivere og til sidst læse en tekst op og oversætte den :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. maj 2012 af Nilletøz (Slettet)

Det lyder også som den måde, man gjorde det på, da jeg gik i gymnasiet under gammel reform ^^ Dvs. 2007 og før. Så 'for gammelt' skal du vist ikke bekymre dig om, hvis du kigger efter gode råd :) 

Jeg var til årsprøve i Engelsk B, fordi jeg skulle have engelsk på A. Jeg kan ikke ligefrem sige, at jeg selv gjorde ret meget. Jeg skimmede listen over pensum, forsøgte at repeterere historierne for mig selv eller slog dem op, hvis jeg var i tvivl. En sætning eller to, så kunne jeg huske det. Så lagde jeg noterne i rækkefølge, så jeg vidste, hvad jeg ville slå ned på, afhængig af tekst eller tekststykke (romaner får man jo kun et udgangspunkt af). Og det var egentlig det O.o 

Jeg fik 9* - som sagt var det B-niveau :) Men jeg ville højst sandsynligvis have gjort det samme året efter :P 

I 3.g., altså A-niveau, fik jeg at vide til min standpunktskarakter i feb/mar, at mit analyse og fortolksningsniveau i engelsk lå til 10, men jeg fik kun 7 (altså nu 4), fordi mit ordforråd (herunder fagbegreber til analyse og fortolkning) og min grammatik ikke var god nok, når jeg talte. Jeg gjorde en ekstra indsats på området og fik 8 som årskarakter. 

Så det er vel de tre kerneområder: Arbejdet med teksten, ordforråd og grammatik. 

 

*jeg havde fået 6 i årskarakter


Skriv et svar til: Engelsk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.