Matematik

e^1

01. juni 2012 af Mettexd (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa.

Hvordan regnes e^1 uden hjælpemidler?

Det skal lige siges, at det er i forbindelse med en opgave omhandlende integralregning.


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. juni 2012 af nielsenHTX

e1=e≈ 2,718281828

Uden hjælpemidler skrives resultatet som e


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. juni 2012 af jnl123

Hvis det handler om integralregning kan du også nævne at e har den egenskab at integralet af 1/t gående fra 1 til e er:

 

1e 1/t dt = 1           =>

[ ln(t) ]et=1 = 1         =>

ln(e) - ln(1) = 1        =>

ln(e) = 1                 =>

eln(e) = e1           =>

e = e1

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. juni 2012 af SuneChr

e  →  1  +  1 / 1!  +  1 / 2!  +  ....... + 1 / n!  +  .......     for   n → ∝


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. juni 2012 af Mathematician (Slettet)

http://mathworld.wolfram.com/e.html 


Skriv et svar til: e^1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.