Matematik

Bestem tallet a

04. juni 2012 af Katrine1990 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg behøver hjælp til det sidste spørgsmål i denne opgave, som er vedhæftet som et billede.

Vh

Katrine

Vedhæftet fil: fogdps.jpg

Svar #1
04. juni 2012 af Katrine1990 (Slettet)

Bliver resultatet a = 10,5 ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. juni 2012 af Andersen11 (Slettet)

Man har g(x) = a·ln(x) . Så er g'(x) = a/x , og dermed g'(7) = 1,5 bliver a/7 = 1,5 og dermed a = 7·1,5 = 10,5 , som du fandt frem til.


Skriv et svar til: Bestem tallet a

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.