Matematik

tilbageskrivningsformlen

06. juni 2012 af pmoss (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg er ved at lave en opgave om overstående emne! jeg har lavet en som jeg er tvivl om er rigtigt så vil lige spørge om en vil rette den ;) 

Ko=1000(1+0,05)^10
?
Ko=1628,895


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. juni 2012 af mathon

 

                                          Ko = Kn·(1+r)-n


Svar #2
06. juni 2012 af pmoss (Slettet)

ja men er min beregning rigtig ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. juni 2012 af mathon

    Ja
              efter fremskrivningsformlen


Skriv et svar til: tilbageskrivningsformlen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.