Matematik

Vektorer

06. juni 2012 af nich0727 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Kunne godt bruge lidt hjælp :)

Jeg skal beregne vektorens længde - altså længden af (a+b)

a=8;

b=12;

Vinkel a,b= 36

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. juni 2012 af Andersen11 (Slettet)

Måske menes der, at |a| = 8 , |b| = 12 og at vinkel(a,b) = 36º ?

Benyt, at

|a+b|2 = |a|2 + |b|2 + 2ab = |a|2 + |b|2 + 2·|a||b|·cos(v(a,b))  (cosinusrelationen).


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.