Matematik

HJÆLP TIL EKSAMEN!!!!

07. juni 2012 af mie1234567 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej..

Jeg skal snart til eksamen, og har et elspørgsmål jeg ikke helt kan finde ud af...

det lyder sådan :

Andengradsfunktioner:
i forbindelse med din redegørelse skal du komme ind på, hvordan man , for en andengradsfunktion, finder skææringspunkt med y-aksen, og hvordan man finder eventuelle skæringspunkter med x-aksen :
se på
x^2- 4x+3


på forhånd tak for hjælpen....


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. juni 2012 af Andreww (Slettet)

Skæringspunktet med x-aksen er det samme som at løse ligningen x2-4x+3=0

Skæringspunktet til y-aksen, er der hvor x=0, altså 02-4.0+3 = 3

Og konstanten C, er altid skæringspunkt på y-aksen, - så det er bare et spørgsmål om at aflæse.


Skriv et svar til: HJÆLP TIL EKSAMEN!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.