Engelsk

ENGELSK MUNDTLIG A EKSAMEN

09. juni 2012 af Lavie (Slettet) - Niveau: A-niveau

Heej Folkens (;

Jeg skal til eksamen i engelsk mundtlig A på Mandag. Derfor vil jeg gerne høre om der nogle gode FIF eller oplevelser til eksamen i kunne bidrage med?? og evt har en god idé til hvordan man bedst disponere sin tid til forbedrelsen bedst, og hvordan man analyser sin tekst bedst muligt??  


Brugbart svar (2)

Svar #1
09. juni 2012 af guzbak

Disponer fremlæggelsen således, at du kort for indledet og kommer ind på det mest relevant stof, fx personkarakteristikker samt indbyrdet forhold, og budskabet. Hvis fortællerteknikken betyder meget i teksten, skal du komme ind på dette osv.

 

Jeg kan huske at jeg selv havde for lidt tid, og improviserede derinde under spørgsmålene, men fordi jeg havde forstået teksten og havde taget stilling til de forskellige punkter, betød det ikke noget at jeg ikke havde fået skrevet det ned, men kunne i stedet svare på deres spørgsmål inde til eksamen :-) Så sørg for at læs teksten, så du har forstået den og så du ved hvad de taler om, hvis de fx spørger ind til et bestemt sted i novellen. Det gav i hvert fald mig et 10-tal.

- - -

Angiv gerne om mit svar var brugbart, ved at trykke på "brugbart svar".

// Guzbak


Skriv et svar til: ENGELSK MUNDTLIG A EKSAMEN

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.