Matematik

Kapitalfremskrivning

10. juni 2012 af Zkw37 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan redegører jeg for begrebet Kapitalfremskrivning?

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. juni 2012 af mathon

                                                                Kn = Ko·(1+r)n

som er en
eksponentiel vækst

                                                                f(x) = b·ax

med
          b = Ko
            
a = 1+r
             n = x
 


Svar #2
10. juni 2012 af Zkw37 (Slettet)

#1


 

så jeg skal bare redegøre for forskriften og hvad kapitalfremskrivningen bruges til?


Skriv et svar til: Kapitalfremskrivning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.