Matematik

Økonomi SDU hjælp!

12. juni 2012 af ewu32gtv (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

En kurve i (x,y)-planen går gennem punktet (4,2) er givet ved ligningen
x^2+3xy+2y^2=48.

find et udtryk for dy/dx for denne kurve, vis specielt at dy/dx=-7/10 for x=4 og y=2

find elasticiteten El_x (y)af y med hensyn til x, angiv specielt elasticiteten for x=4 og y=2.

Hvilken procentvis ændring får y cirka fra værdien 2 når x vokser med 5 % fra 4 til 4.20? Hvad bliver værdien af y cirka?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. juni 2012 af jihudsif (Slettet)

Slettet

Svar #2
12. juni 2012 af ewu32gtv (Slettet)

hvor kom den fra?


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. juni 2012 af jihudsif (Slettet)

Slettet

Svar #4
12. juni 2012 af ewu32gtv (Slettet)

så stil dog et spørgsmål så andre kan hjlæpe dig. og spild ikke min tid tak.


Svar #5
12. juni 2012 af ewu32gtv (Slettet)

nogle der kan hjælpe?


Skriv et svar til: Økonomi SDU hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.