Matematik

Hjælp eksamen i morgen!

12. juni 2012 af redlook (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej folkens er der nogen der kan hjælpe mig med et par ligninger her i lineær programmering:

redegør for ligninger og giv eksempler på ligninger.

til illustration kan du løse følgende ligninger, både ved beregning og grafisk løsning.

-½x+2=2x-3

x-2=3x+x2-2

kan i hjælpe en studerende i nød?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. juni 2012 af Folkesk (Slettet)

Gid jeg kunne :'(


Brugbart svar (2)

Svar #2
12. juni 2012 af nielsenHTX

-½x+2=2x-3

saml x'er på den ene side og tal på den anden side, altså læg 3 til og læg ½x til og divider så med 2,5.

når man løser den grafisk tegner du venstre side som en funktion og højre side som en funktion i samme koordinatsystem, løsningen er så der hvor de 2 funktioner skærer hinanden. se fil (x=2)

den anden ligning er IKKE lineær, men er en 2. gradsligning

 

Vedhæftet fil:Unavngivet.png

Skriv et svar til: Hjælp eksamen i morgen!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.