Matematik

Forstår ikke denne opg!

12. juni 2012 af Folkesk (Slettet)

Hjælp mig denne opg en eller anden!

Vedhæftet fil: Yunm 079.JPG

Brugbart svar (1)

Svar #1
12. juni 2012 af nielsenHTX

folkeskole Niveau?

begge forskrifter er rette linjer. altså på formen f(x)=ax+b

b-værdien aflæses hvor x=0

a er hældningen som kan aflæses;

hvis du går 1 ud af x aksen hvor meget går du så op eller ned af y-aksen.

eks på den første

b aflæses på y-aksen til;

b=3

når man går 1 ud af x-aksen falder y med 1 altså er a=-1 forskriften er så

g(x)=-x+3

tablen kunne se sådan her ud.

x 0   1     3

y 3    2    0

prøv så selv med den anden.

 


Svar #2
12. juni 2012 af Folkesk (Slettet)

Tak Thomas. :-) det hjalp meget, men hvad betyder forskrift? :I


Brugbart svar (1)

Svar #3
12. juni 2012 af nielsenHTX

#2 forskrift=funktion  

#4 var så lidt:)

 


Svar #4
12. juni 2012 af Folkesk (Slettet)

Tak ska' du ha :-)


Skriv et svar til: Forstår ikke denne opg!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.