Matematik
Mat Nørder PLZ HELPP
01. september 2005 af
Noa (Slettet)
sidder med en opgave som jeg ikke kan finde ud af:((((((
bestem arealet af den punktmængde der afgrænses af graferne for f og g når
a)f(x)=x^n g(x) x^n+1 og x>0
hvad skal jeg plz hjælp mig :(
bestem arealet af den punktmængde der afgrænses af graferne for f og g når
a)f(x)=x^n g(x) x^n+1 og x>0
hvad skal jeg plz hjælp mig :(
Svar #1
01. september 2005 af frodo (Slettet)
find først grænserne for integrationen, som er fastlagt ved ligningen f(x)=g(x)
løsningen bliver xE {0,1}
dernæst integreres (f-g)(x) på intervallet, da g er nederst.
løsningen bliver xE {0,1}
dernæst integreres (f-g)(x) på intervallet, da g er nederst.
Skriv et svar til: Mat Nørder PLZ HELPP
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
