Matematik

Bevis i potensfunktioner

16. juni 2012 af khalidamar (Slettet) - Niveau: B-niveau

Gutter og guttinder på studieportalen jeg ha siddet og døjet med dette spørgsmål uden at kunne finde hjælp nogle steder jeg er lidt stuck og ved ikke hvordan jeg skal bevise det her eller hvor jeg kan finde hjælp til det.. spørgsmålet lyder således

Bevis at når x  multipliceres med en konstant k så multipliceres y med en konstant k opløftet i a


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. juni 2012 af peter lind

y =f(x) = b*xa    f(k*x) = b*(kx)a =     fortsæt selv


Svar #2
17. juni 2012 af khalidamar (Slettet)

Tusind tak min ven :)


Skriv et svar til: Bevis i potensfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.