Samfundsfag

Mundtlig årsprøve: Dansk politik

17. juni 2012 af Casp3935 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Halløøøj

Jeg skal op i mundtlig samfundsfag her imorgen, og jeg har trukket Dansk Politik. Jeg har fået nogle målinger som blev tager her i 2012, som viser at Blå Blok nu vil få. Derudover har jeg også 2 tekster:

 

Tekst 1: Omhandler hvem der frygter et nyt valg mest, Helle eller Johanne.  (Indledes med: Enhedslisten på det seneste har skærpet retorikken over for regeringen, er det blevet diskuteret, om partiet i sidste ende virkelig ville turde vælte den, og hvilke konsekvenser det i givet fald ville få for støttepartiet? Regeringen og støttepartiet)

 

Tekst 2: Omhandler "Myten om 'centrum-venstre'" hvor der diskuteres hvad der menes med dette udtryk. Der bliver sagt, at det oftest mere eller mindre et synonym for Det Radikale Venstre, der var medianpartiet i Folketinget før 2001. Dog ændredes dette i perioden 2001-2011 da det her var Venstre der blev betragtet som 'centrum-venstre'. Dog er Det Radikale Venstre igen kommet tilbage på sin plads.

 

Det som jeg skal er, at lave en problemstilling ud fra dette hvor jeg skal inddrage relevant teori, modeller eller lignende.

Det er også vigtigt at jeg viser, at jeg kan forbinde konkrete begivenheder/artikler med teori/modeller.

 

Nogen der kan hjælpe? :s


Skriv et svar til: Mundtlig årsprøve: Dansk politik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.