Matematik
Det gyldne snit omskrivning
Hej alle.
Jeg kan ikke selv gennemskue følgende omskrivning af phi. Kan I se det?
https://dl.dropbox.com/u/2715984/Det%20gyldne%20snit%20regneregel.dib
Med venlig hilsen
Preben
Svar #1
18. juni 2012 af powerfull499 (Slettet)
Det ligner, at der divideres med phi^n-1, men det stemmer ikke helt overens, da phi^n/phi^n-1 ikke giver phi.
Svar #2
18. juni 2012 af nielsenHTX
du har ret i der divideres med Φn-1 men jo Φn/Φn-1=Φ
med reglen at 1/x=x-1 skrevet helt ud bliver det
Φn/Φn-1=Φn*Φ-(n-1)=Φn-(n-1)=Φ1=Φ
Svar #3
18. juni 2012 af powerfull499 (Slettet)
Mange for svaret, - jeg forstår det nu.
Med venlig hilsen
Preben
Skriv et svar til: Det gyldne snit omskrivning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
