Matematik

F-faktor??

19. juni 2012 af Nilysberg (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hey alle,

Skal til eksamenen i morgen i mundtlig matematik og har et spørgsmål der lyder således:

 

PROCENT- OG RENTESREGNING

Gør rede for renteformlen ?. Vis, hvordan man kan finde én af de fire størrelser ?eller ?når de tre andre størrelser er kendte.

 

Tror i man skal inddrage fremskrivningsfaktoren og fortælle om den?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. juni 2012 af dandre11 (Slettet)

Ja jeg ville syntes det ville være godt at nævne den med et par ord. Bare for at vise at man forstår denne del


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. juni 2012 af Ida1994 (Slettet)

Ja, da jeg regner med at fremskrivnings faktoren er en af de fire størrelser spørgsmålet referer til

K=k0(1+r)^n

hvor (1+r) jo er fremskrivningsfaktoren.

 


Svar #3
19. juni 2012 af Nilysberg (Slettet)

Det vil sige jeg godt kan forklare hurtigt hvad ekspelvis de 3 tilfælde? Altså det med at a = 1+P/100, a = 1-P/100 og (a-1) * 100% eller er det irellevant (staves?) :-)


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. juni 2012 af Ida1994 (Slettet)

jaa, altså nu er dte jo svært da vi regner med forskellige formler, og jeg forstår ikke rigtig dine ;)

men jeg tænker du skal vise hvordan man finder henholdvis start kapitalen, slut kapitalen, fremskrivningsfaktoren og antal terminer. 

og evt  hvordan man isolere en af dem


Svar #5
19. juni 2012 af Nilysberg (Slettet)

Okay super, mange tak for hjælpen:-)


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. juni 2012 af Ida1994 (Slettet)

det var så lidt (:


Skriv et svar til: F-faktor??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.