Fysik

A=A0e-kt

19. juni 2012 af ayahj (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej 

Jeg skal op til fysik B mundtlige og jeg har endnu ikke forstået hvad henfaldsloven er.. jeg skal bl.a. forklar hvad henfaldloven A=A0e-kt er og give et eksempel på det...

Håber der nogle der kan hjælpe mig
På forhånd TAK


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. juni 2012 af mathon

   for et stof, der henfalder
   gælder den statistiske formel

                                                             N = No·e-k·t         k>0

   aktiviteten defineres

                                       A = -dN/dt = - No·e-k·t·(-k) = k·No·e-k·t = Ao·e-k·t

       

 

 


Svar #2
19. juni 2012 af ayahj (Slettet)

Hvad mener du med aktiviteten defineres?


Skriv et svar til: A=A0e-kt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.