Fysik

Polspænding

20. juni 2012 af Sinimini (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Er der nogen, som vil være søde at forkelre mig, hvad polspænding er for noget?

Jeg ved godt at det er spændingsforskellen mellem spændingskildens poler, men jeg forstår ikke hvilken betydning det har, hvorfor den er der osv.


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. juni 2012 af mathon

 

                                     Uo = (Ri + Ry)·I

                                     Uo = Ri·I + Ry·I

                                     Uo = Ri·I + Upol


                                  

  


Skriv et svar til: Polspænding

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.