Matematik

Lineærfunktion - Eksamen

20. juni 2012 af ametyztfirfod (Slettet) - Niveau: C-niveau

• Gør rede for, at regneforskriften for en lineær funktion er på formen y = a * x + b

 

^Hvordan gør man lige det ???


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. juni 2012 af soler123 (Slettet)

Differentialligningen for en funktion af typen: Y=ax+b er y'=a, fordi væksthastigheden er konstant når det kommer til linæer vækst. Når du så integrerer y'=a får du netop y=ax+b, hvilket forskriften du søger ;)

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. juni 2012 af Jerslev (Slettet)

#1: Som jo virkelig også er en del af C-niveau...

#0: Du skulle gerne have bevist, at en linær funktion har formel y = ax+b. Beviset står med garanti i din bog.


Skriv et svar til: Lineærfunktion - Eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.