Matematik

Differentialregning

21. juni 2012 af mette1978 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg er en nød til differentialregning så jeg tænkte på om der var en klog sjæl som vil hjælpe mig med følgende:

Udled differentialkvotienten for : f(x)=ax2+bx+c og f(x)=kvadratroden af   x

 

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. juni 2012 af Moraxus (Slettet)

f'(x)=2ax+b

 

den anden, som jeg vil kalde g(x)

 

g'(x)=1/(2*sqrt(x))


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. juni 2012 af Moraxus (Slettet)

Bemærk at f(x) er en tolledet størrelse


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. juni 2012 af PeterValberg

den anvendte regel er:

 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.