Matematik

2011 - 2021

22. juni 2012 af siv1234 (Slettet)

Jeg har fået en opgave der lyder:

i 2011 var der 40678 der deltog i et Marathon.

Hvor mange deltager i 2021 hvis deltagerne stiger med 5 % hvert år?
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. juni 2012 af nielsenHTX

brug renteformlen

kn=k0(1+r)n

med k0=40678 , r=0,05 og n=10


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. juni 2012 af Andersen11 (Slettet)

Det er så

      40678 · 1,0510 ,

da der er 10 år fra 2011 til 2021.


Skriv et svar til: 2011 - 2021

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.