IT

Musik ved en hjemmeside ??

04. september 2005 af Fassos (Slettet)
hvad er html koden til at man kan sættte musik ind på et html dockumet??

Svar #1
04. september 2005 af Fassos (Slettet)

nogen som ved hvad html koden er

Svar #2
04. september 2005 af Fassos (Slettet)

nogen forslag

Brugbart svar (3)

Svar #3
04. september 2005 af Julianne (Slettet)

Du skal nok ikke bruge html, da det bare er et makeupsprog.
Anyways, jeg ved ikke så meget om de tekniske detaljer.
Desudene er det 'ikke særlig rart', når man allerede hører musik i forvejen.

Svar #4
06. september 2005 af Fassos (Slettet)

hjælp tak

Brugbart svar (3)

Svar #5
06. september 2005 af Therackoo (Slettet)

Mener du "bare" baggrunds musik på et html dokument??

Fordi så er koden vist nok:


istedet for [musik] skal du skrive stien til musik numret + filtypen fx. mp3 eller wav

ved loop er:

"-1" = den kører forevigt
"1" = den kører en gang
"2" = den kører 2 gange
...etc...

Brugbart svar (3)

Svar #6
06. september 2005 af Therackoo (Slettet)

="file:///[musik]";

^^^^^^^

[;] - skal ikke være der!

Svar #7
06. september 2005 af Fassos (Slettet)

jo, jeg mener et html document..! Kan du skrive en kommando til en html hvor der er musik med

Brugbart svar (3)

Svar #8
06. september 2005 af Therackoo (Slettet)

#7 - Forstår ikke rigtigt spørgsmålet...??

Hvis du mener om jeg kan lave en færdig kommando/kode, hvor der medhøres musik?

- Nej, det kan jeg desværre ikke, da den går ind og henter musikket fra din computer...


Et eksempel som du kan skrive:

<bgsound src="file:///c:\\dokumenter\\musik\\eksempel1.mp3" loop"-1"

Brugbart svar (3)

Svar #9
06. september 2005 af Therackoo (Slettet)

Ak ja... [;] skal ganske vist ikke med...

Svar #10
06. september 2005 af Fassos (Slettet)

mange tak

Svar #11
06. september 2005 af Fassos (Slettet)

Jeg skal lave en hjemmeside med www.fassos.dk hvordan kan jeg det??

Svar #12
06. september 2005 af Fassos (Slettet)

Jeg har gjort det der og jeg kan godt hører noget men det kan de andre ikke hvorfor??

Svar #13
06. september 2005 af Fassos (Slettet)

Jeg har gjort det der og jeg kan godt hører noget men det kan de andre ikke hvorfor??

Brugbart svar (3)

Svar #14
06. september 2005 af iB (Slettet)

Du har vel ikke linket til en musik som ligger på din egen PC? (Musikfilen skal selvfølgelig også være på dit public dir).

Brugbart svar (3)

Svar #15
14. september 2005 af SomeOneMore (Slettet)

hvilken server form bruger du? local/network eller ftp-drev (evt hostet af et hostingfirma)?

Brugbart svar (3)

Svar #16
15. november 2005 af Svane- (Slettet)

ville bare lige sige at det jo også er vigtigt at man har de rigtigt licenser til at bruge sangen offentligt... men det ved du vel godt...:P

Skriv et svar til: Musik ved en hjemmeside ??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.