Matematik

algebra

26. juni 2012 af FMK - Niveau: C-niveau

2 - -3(4 + -5) =

(2 - -3) (4 + -5) =

 

Nogle der kan regne dem ud og skrive en gennemgang af hvad i gør?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. juni 2012 af SuneChr

2 - (- 3)·(4 + (- 5))  =  2 - (- 3)·(- 1)  =  2 - 3  =  - 1

(2 - (- 3))·(4 + (- 5))  =  5·(- 1)  =  - 5


Svar #2
26. juni 2012 af FMK

den første giver 5, ikk -1


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. juni 2012 af nielsenHTX

#2  der er regnet rigtigt i #1...


Svar #4
27. juni 2012 af FMK

ja jeg har fundet ud af at der var fejl i bogen så resultaterne er:

5) 2 –(-3)*(4 + (-5)) = 2 + 3*(4 – 5) = 2 + 3*(-1) = 2 – 3 = -1

6) (2 – (-3))*(4 + (-5)) = (2 + 3)*(4 – 5) = 5*(-1) = -5

 


Skriv et svar til: algebra

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.