Matematik

Matematik A Opgave

06. august 2012 af fcb1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hey folkens :) HJÆLP!
 

Vis at f(x)=2x+1 er løsning til differentialligning f '(x)=2*f(x)-4*x.


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. august 2012 af mathon

hvis
                2x+1 er en løsning til differentialligning f '(x) = 2*f(x)-4*x
så er
                (2x + 1) ' = 2·(2x+1) - 4x


             ...hvilket du jo kan tjekke om er tilfældet

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. august 2012 af mathon

  jvf
          F(x) + c = ∫ f(x)dx


          F'(x) = f(x)


Svar #3
06. august 2012 af fcb1 (Slettet)

Tak mathon 


Skriv et svar til: Matematik A Opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.