Fysik

Kinematik

14. august 2012 af MichaelMM (Slettet) - Niveau: B-niveau

"Omtal de grundlæggende begreber der er knyttet til beskrivelse af en bevægelse"..

Hvad er det præcist jeg skal komme ind på her?
 

På forhånd tak :)

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. august 2012 af mathon

            ...acceleration

            ...hastighed

            ...vejlængde


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. august 2012 af mathon

for konstant acceleration
gælder
                            a = (v-vo)/t

                            v = at + vo

            1)             v + vo = at + 2vo

og
                            Δs = (1/2)(v+vo)·t             som ved indsættelse af 1)

giver
                            Δs = (1/2)·(at + 2vo)·t 

                            Δs = (1/2)·at2 + vo·t
 


Skriv et svar til: Kinematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.