Matematik
Vektoropgave
06. september 2005 af
Peter H (Slettet)
Har fået følgende opgave:
"I et koordinatsystem er givet vektoren a = (2, -3). Om en vektor b oplyses, at:
a * b = 4 og a * b(hat) = -19"
:S
"I et koordinatsystem er givet vektoren a = (2, -3). Om en vektor b oplyses, at:
a * b = 4 og a * b(hat) = -19"
:S
Svar #1
06. september 2005 af frodo (Slettet)
den er lige aktuel! Kig i de øverste tråde til højre, og søg i forummet en anden gang
Skriv et svar til: Vektoropgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
