Matematik

radianer -hjææælp.

17. august 2012 af Kristina0 (Slettet)

løs ligningen cos(v)=0 på tre følgende måder

a) enhedscirklen--> den kan jeg godt finde ud af.

b) brug et cas værktøj --> hvordan ?

c) brug grafen y=cos(x)--> skal man her bare aflæse x værdien når y er nul.


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. august 2012 af peter lind

b) Det betyder blot at du slår resultatet op på en lommeregner. Jeg kender ikke din men på min skal man taste 0, inv, og til slut cos. Du skal evt. indstille den til at vise radianer først

c) ja


Svar #2
17. august 2012 af Kristina0 (Slettet)

Tak peter jeg har n spire, og jeg ved ikke hvordan man gøre, jeg har prøvet at solve med det hjalp ikke.

indstillingerne er på radianer.


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. august 2012 af SuneChr

Man erindrer, at den fuldstændige løsning til    cos Θ = 0  er

Θ  =  (2·n - 1)·π/2    n ∈ { ... , - 2, - 1, 0, 1, 2, ... }


Skriv et svar til: radianer -hjææælp.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.