Matematik

Y=-4,64*x+217

18. august 2012 af Kaan* (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej :)))

Jeg sidder med en opgave men kan slet ikk løse den..

Lyder sådan.. Man har opstillet en model for produktionen af naturgas i Eu. i denne model regner man med at y=-4,64*x+217..

hvor y er produktionen, målt i milliarder og x er antal år efter 2008..

Spørgsmål er hvad fortæller tallene -4,64 og 217 om produktionen...

Ønsker mig et svar uddybende svar :)) så jeg forstår opgaven:)


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. august 2012 af peter lind

Find hvor meget produktionen er i 2008 og 2009


Svar #2
18. august 2012 af Kaan* (Slettet)

Hvordan gør man det??:((

 


Svar #3
18. august 2012 af Kaan* (Slettet)

Hvordan gør man det


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. august 2012 af peter lind

Ved at sætte x svarende til de pågældende år ind i formlen


Svar #5
19. august 2012 af Kaan* (Slettet)

Den er umulig at løse :((((((


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. august 2012 af Andersen11 (Slettet)

#5

Den er da ikke umulig at løse. Benyt modellen til at beregne produktionen i 2008 og 2009, dvs for x = 0 og x = 1, og indse, at 217 er produktionen for x = 0, og at produktionen et år senere er ændret med -4,64.


Svar #7
20. august 2012 af Kaan* (Slettet)

hvad kalder man modellen*, så jeg kan læse om det i min bog..


Brugbart svar (0)

Svar #8
20. august 2012 af peter lind

lineær model


Skriv et svar til: Y=-4,64*x+217

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.