Matematik

Talrække

22. august 2012 af millamus - Niveau: 8. klasse

Hej jeg har en talrække hvor jeg mangler et tal, men kan simpelhen ikke se hvad det er der skal står.

Her er de tal jeg har: 1,2,?,5,8,13

 

Knus Camilla


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. august 2012 af peter lind

Det er Fibonacci rækken. Bortset fra de 2 første tal er tallene summen af de to foregående tal


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. august 2012 af ZACEFRON01 (Slettet)

Der skal stå 3. Der er tale om Fibonacci's Talrække. Denne fungerer således at du tager de to forrige tal, ligger dem sammen, så har du det næste tal.

1+2=3

2+3=5

3+5=8

5+8=13

Osv.


Skriv et svar til: Talrække

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.