Matematik

Haster virkelige!!1

23. august 2012 af Busr1 (Slettet)

Hej folkens:D

 

Jeg sidder her med en nogle færdighedsopgaver som jeg ikke kan forstå og som jeg rigtig har svært ved da jeg ikke er så god til matematik, og vil derfor godt få jeres hjælp derude fra..

Beregn, når a = 4 og b = 2.

º2a + b=

ºa - 2b=

ºa + b³

25% af en vejstrækning er 120km.

Hele vejstrækningen er ____km

 

100 euro koster 750kr.

For 1875 kr. fås ___________euro.

Skønsmæssig beregning.

(Pålæg 5 lag kun 35,95kr.)

1 lag pålæg koster cirka _______kr

 

 

Tak på forhånd og håber i vil hjælpe mig:D

 

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. august 2012 af mathon

 

                2a + b = 2a   +   b

 

                a - 2b = a   -   2•b

 

               a + b3 = a   +   b•b•b


Svar #2
23. august 2012 af Busr1 (Slettet)

ups det var Beregn, når a = 4 og b = -  2 ( minus foran 2)


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. august 2012 af mathon

 

                         indsæt selv for a og b og beregn

eks
                           2a + b = 2a   +   b = 24   +   (-2)  = 8 + (-2) = 8 - 2 = 6


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. august 2012 af nielsenHTX

25% af en vejstrækning er 120km

25%=120

1%=4,8

100%=480


Svar #5
23. august 2012 af Busr1 (Slettet)

Okey tak, men hvad med de andre opgaver?:)


Brugbart svar (0)

Svar #6
24. august 2012 af mathon

    tag selv lidt aktivt fat
    og forklar, hvor du går i stå


Skriv et svar til: Haster virkelige!!1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.