Matematik
Hjælp til matematikopgave
07. september 2005 af
Nansen (Slettet)
Jeg håber der er nogle der kan hjælpe med mig hvordan jeg løser denne opgave:
En funktion f er givet ved: f(x)=x^2-6x+10
En punktmængde M er bestemt ved
{(x,y)|f(x)
(
- Beregn arealet af M
Beregn rumfanget af det omdrejningslegeme, der fremkommer, når M drejes 360grader om
1) første aksen
2) ligningen y=2
Håber meget på der er nogle der kan hjælpe.
på forhånd tak
En funktion f er givet ved: f(x)=x^2-6x+10
En punktmængde M er bestemt ved
{(x,y)|f(x)
(
- Beregn arealet af M
Beregn rumfanget af det omdrejningslegeme, der fremkommer, når M drejes 360grader om
1) første aksen
2) ligningen y=2
Håber meget på der er nogle der kan hjælpe.
på forhånd tak
Skriv et svar til: Hjælp til matematikopgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
