Matematik

Parentesregning!

26. august 2012 af miejako (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Har fuldstændig glemt alt om parentesregning!!:(

4*5 (-2)=

4* (-2) -2 * (-3)=

Håber i kan hjælpe mig :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2012 af SuneChr

4·5·(- 2) = 20·(- 2) = - 40

4·(- 2) - 2·(- 3) = - 8 - (- 6) = - 8 + 6 = - 2

HUSK at (-)·(-) = (+)  og  (+)·(-) = (-)


Skriv et svar til: Parentesregning!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.