Fysik

Elekticitet

27. august 2012 af Helena57 (Slettet) - Niveau: B-niveau

a. Der passere en ladning på 29 C gennem et tværsnit af ledningen på 45 s. Bergen strømmen I.
b. strømmen igennem en anden ledning er I = 0,45 A. beregn størrelsen af den ladning Q, der passerer et tværsnit af ledningen på 4,5 min


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2012 af peter lind

Brug at strøm = ladning gennem et tværsnit/tid


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. august 2012 af WHiP (Slettet)

I a. Anvend at strømstyrken I angiver hvor meget ladning der passerer et bestemt sted pr. tidsenhed. I=Δq/Δt

I b. En omskrivning af I=Δq/Δt til Δq=I*Δt.

SI-enhedden for ladning Coulomb C=A*s


Skriv et svar til: Elekticitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.