Matematik

vektorfunktioner

27. august 2012 af solsorten1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej allesammen

Håber der er nogle der kan hjælpe med de 3 delopgaver b,c,d

se vedhæftet fil

Vedhæftet fil: matskr..PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2012 af Andersen11 (Slettet)

b) Løs ligningerne x(t) = 0 , og y(t) = 0 særskilt.

c) Løs ligningen y'(t) = 0

d) Løs ligningen    r(t) • r '(t) = 0


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. august 2012 af peter lind

b) Skæringen med x aksen er når y =0 of tilsvarende for skæringen med x aksen. Du skal løse henholdsvis ligningen x(t) = 0 og y(t)=0. den fundne værdi for t sættes så ind i r(t)

c) find r'(t) . Tangenten er parallel med x aksen når y'(t) = 0

c) Løs ligningen  r(t)·r'(t= =0


Skriv et svar til: vektorfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.