Matematik

Koordinatsæt til punkt(vektorer)

01. september 2012 af drives (Slettet)

Hej.

Jeg ved slet ikke hvordan jeg skal gribbe den her opgave an.

Punktet D ligger på siden BC, desuden gælder det at lBDl = 3IDCI

Bestem koordinatsættet til punktet D

 

A(4,1) B(12,5) C(17,-5)


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2012 af peter lind

OD = OB + (|DC|/|BC|)*BC/3


Svar #2
01. september 2012 af drives (Slettet)

jeg kender ikke længden af DC


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. september 2012 af peter lind

Den kan du finde af at |BC| = |BD|+ |DC| og |BD|= 3|DC|


Skriv et svar til: Koordinatsæt til punkt(vektorer)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.