Matematik

HJÆLP!

02. september 2012 af Hej15 (Slettet)

Hej

Hvordan løser man denne opgave:

Kursen på dollar er 885. Hvor meget koster så:

5$?

Er en dollar=885kr.? Det giver ikke mening?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2012 af dikkelmikkel (Slettet)

så for 885 danske kr. får du 100 $

Man angiver gerne kurser i 100

så 1 $ = 8.85 DDK

så 5 $ er ?


Svar #2
02. september 2012 af Hej15 (Slettet)

Nårh... Okay, mange tak!!

5$=5*8,85=44,25


Skriv et svar til: HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.