Matematik

Eksponentiel Notation

08. september 2005 af Freud (Slettet)
Er der nogle der kan finde ud af at skrive følgende som en såkaldt Eksponentiel Notation:

1) 2356,2
2) 107652
3) 107,2 * 10^2
4) 0,00035
5) 0,0000000176

HÅBER DER ER NOGLE DER GIDER AT HJÆLPE MIG MED DEM, JEG SKALNEMLIG HAVE AFLEVERET DET IMORGEN SÅ HÅBER JE KAN FÅ ET KORT SVAR PÅ HVAD DET EROG HVORDAN MAN REGNER DET UD?

Freud

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2005 af frodo (Slettet)

du skal skrive tallet som et decimaltal gange en tierpotens..
eksempel

et eksempel på eksponentiel notation er avogadros tal 6,02*10^23

Svar #2
08. september 2005 af Freud (Slettet)

Okai,

1)2,3562*10^3
2) 1,07652*10^5
3) FATTER JEG IKKE

Svar #3
08. september 2005 af Freud (Slettet)

3) dETTE HAR JEG FÅET AF VIDE:

107,2 * 10^2 = 1,072 * 10^2 * 10^2 = 1,072*10^4

men hvorfor skal jeg sige følgende: ,072 * 10^2 * 10^2

Svar #4
08. september 2005 af Freud (Slettet)

1,072 * 10^2 * 10^2

mente dette

Svar #5
08. september 2005 af Freud (Slettet)

4) 0,00035 = 3,5 10^-3
5) 0,0000000176 = 1,76 ^ 10 - -7

PASSER DET

Brugbart svar (0)

Svar #6
08. september 2005 af frodo (Slettet)

3) vi er enige om at 1,07,2=1,072*10^2 ikke? Det fås på samme måde, som du har lavet 1 og 2.

4) det skal være 10^(-4)
5) 10^(-8)

Svar #7
08. september 2005 af Freud (Slettet)

TAK FRODO

Brugbart svar (0)

Svar #8
08. september 2005 af frodo (Slettet)

er du med på hvorfor jeg har ændret dine potenser i 4 og 5?

Brugbart svar (0)

Svar #9
08. september 2005 af Epsilon (Slettet)

#6:

ad 3)
Notationen 1,07,2 som betegnelse for 1,072*10^2 er da vist en kende utraditionel. :-)

#8: Næppe...suk.

//Epsilon

Skriv et svar til: Eksponentiel Notation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.