Fysik

lyn spørgsmål

03. september 2012 af Merly (Slettet) - Niveau: C-niveau

HVOR mange kWh går der i en joule?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2012 af mathon

               1 kWh = 3,6·106 J

               1 J = (3,6·106)-1 kWh = 2,77778·10-7 kWh


Svar #2
03. september 2012 af Merly (Slettet)

tak (:


Svar #3
03. september 2012 af Merly (Slettet)

hvordan finder man ud af hvor mange kj der skal til en kWh?


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. september 2012 af Singlefyren (Slettet)

KWh = 1000watt i een time.    (kilo betyder 1000)

E = P*t = 1000W * 3600s = 3.6 mio. J

kilojoule = kJ     ( kilo betyder stadig 1000.)

3,6 mio / 1000 = _____ kJ

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. september 2012 af mathon

kort

               1 kWh = 3,6·106 J = 3,6·103 kJ = 3600 kJ


Skriv et svar til: lyn spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.