Matematik

Matematink (Rema)

04. september 2012 af Rave0002 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

her er et stuebord set fra oven.  

Længde = 180 cm bredden= 90 cm

a) hvor stor er omkredsen? = 16200 cm

Når der sættes en plade  i hver ende i bliver bordet 3 m langt.

b) Angiv målende på denne plade.

c) Hvor stor bliver omkredsen, når pladerne er i?

 

Folk...vil i ikke nok hjælpe mig.. jeg er helt forvirret.. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2012 af dikkelmikkel (Slettet)

a) 

Der er 2 lange sider og 2 korte(bredden)

Derfor er den samlede omkreds O = 2*længde+2*breddeb

b)

Hvor meget skal man lægge til 1.8 m for at få 3m? Og har den samme bredde som bordet?

c)

nu er der 2 længder+ 2 * ekstrapladens længde og stadig 2 bredder

 

Svar #2
04. september 2012 af Rave0002 (Slettet)

Mange tak for hjælpen :D! 


Skriv et svar til: Matematink (Rema)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.