Matematik

omskrivning

05. september 2012 af SupermandxD (Slettet)

Hvordan omskriver jeg den her til cirklens ligning              

                  x ^2 + 4 x + y^2  - 6 y - 23 = 0


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2012 af Whut (Slettet)

x2 + 4x + y2  - 6y - 23 = 0

(x + 4/2)2 - 22 + (y - 6/2)2 - 32 - 23 = 0

(x + 2)2 - 4 + (y - 3)2 - 9 - 23 = 0

Reducer


Skriv et svar til: omskrivning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.