Matematik

Test

06. september 2012 af DelFerro (Slettet)

Det er en opgave fra bogen, der handler om at teste ens forståelse;

Arrange the following vectors in the order of their magnitude, with the vector of largest magnitude first.

(i) A = (3,5,-2) m; (ii) B = (-3,5,-2) m; (iii) C = (3,-5,-2) m; (iv) D = (3,5,2) m

Og det her, forstår jeg ikke, da alle de vektorer har samme længder. Hvad skal man gøre?


Svar #1
09. september 2012 af DelFerro (Slettet)

(...) Kunne godt tænkt mig at vide hvordan denne opgave skal forstås.


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

Da alle fire vektorer har samme længde, står du frit for, hvordan du vil ordne dem indbyrdes. De kan for eksempel sorteres leksikalt, først efter x, dernæst efter y, og til sidst efter z.


Skriv et svar til: Test

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.